5 ознак того, що вашій дитині потрібен репетитор

logos-admin

Коли пора шукати допомогу ззовні? Слідкуйте за цими факторами, які визначать, чи потрібні вашій дитині додаткові заняття. Коли діти отримують велике навчальне навантаження в школі і вдома, індивідуальні уроки можуть бути надзвичайно продуктивним доповненням до навчання.

Індивідуальна увага з боку репетитора може творити чудеса навіть зі звичайним учнем. Хоч деякі діти справляються з допомогою вчителя в школі і батьків вдома, іншим може знадобитися додаткова допомога. Нижче наведені приклади таких ситуацій. Пошук репетитора, щоб запобігти низьким оцінкам, може забезпечити успіхи у навчанні в майбутньому, і в результаті ваша дитина отримає більше задоволення від самого процесу навчання.

  1. Низькі оцінки. Повідомте свого репетитора про ваші проблеми. Репетитор може вказати на ті поняття, з якими у вашої дитини виникають труднощі. Учитель також може помітити, коли увага вашої дитини зміщується, що може вказувати на те, що вона не освоїла тему або не може сфокусуватися. Як тільки ви визначили проблемну область або області, можна зробити дії, щоб поліпшити оцінки.
  2. Не справляється з часом. Якщо ваша дитина відкладає проекти і домашню роботу, вона може не впоратися зі збільшенням навантаження. Хоч бувають і випадкові затримки, послідовне зволікання може бути ознакою більш серйозної проблеми, особливо, якщо вона ігнорує повторні нагадування. Якщо ви помічаєте, що дитина відчуває труднощі з конкретним предметом або не вміє керувати часом; підозрюєте, що вона може бути нездатною до навчання – існують професіонали, які зможуть допомогти, і батьки повинні активно шукати таку допомогу. Наймання репетитора допоможе вашому чадові поліпшити навчальні звички, розвинути мотивацію і йти в ногу з майбутніми завданнями і тестами.
  3. Нерозуміння навчальних завдань. Іноді дитина відстає, тому що просто не розуміє домашньої роботи. Іноді важко відрізнити, вона розгублена через таке нерозуміння або просто хоче уникнути завдання. Але якщо ваша дитина постійно висловлює занепокоєння з приводу тесту і захищається, коли ви намагаєтеся допомогти, репетитор допоможе їй зрозуміти кожен предмет на поточному рівні, щоб забезпечити підвищення оцінки.
  4. Не вистачає впевненості. Це природно – бути невпевненим при вивченні нової теми, але неконструктивно, коли дитині кажуть, що вона недостатньо розумна, щоб добре вчитися в школі. Якщо учень відчуває себе невпевнено і не встигає за шкільною програмою, в цьому випадку репетиторство допоможе знайти йому впевненість у собі.
  5. Зниження батьківської уваги. Коли батьки дуже зайняті робочими справами, то може виявитися неможливим підтримувати той же рівень допомоги у виконанні домашніх завдань, який вони надавали своїй дитині раніше. Крім того, у міру дорослішання робоче навантаження на школяра збільшується, для цього можуть знадобитися додаткові навчальні години. Також іноді теми, що розглядаються в школі, або те, як вони викладаються, можуть бути не знайомі батькам. У будь-якому випадку, не завжди вони можуть допомогти виконати домашнє завдання дитини. Якщо ви знаєте, що у вас не буде часу або енергії, щоб допомогти з важким проектом або просто виконати домашнє завдання протягом довгого часу, хорошою ідеєю стане викладач в Дніпрі, Києві, Одесі в репетиторському центрі “Логос”.

Освітня діяльність в освітньому холдингу «Логос» ведеться на підставі державної ліцензій №580549 від 06.06.2012 та №580550 від 06.06.2012. (Ліцензія) .

Пройти тест з Української мови

Пройти тест з фізики

Пройти тест з хімії

Пройти тест з Англійської мови

Пройти тест з математики

Записаться на бесплатный пробный урок

Попробовать бесплатно



Записатися до садочка

Спробувати безкоштовно



Обрати подарунок


Експрес-програма на канікулах. Отримайте 30% знижки!



Пройти тест по Английскому языку

Записатися на урок

Пройти тест по Украинскому языку

Пройти тест по математике

Пройти тест по физике

Пройти тест по химии

Даруємо уроки:
при оплаті 50 уроків + 5 у подарунок!



Дарим уроки: при оплате 50 уроков + 5 в подарок!



Получите БЕСПЛАТНОЕ тестирование по 3 предметам на ваш выбор!



Отримайте БЕЗКОШТОВНЕ тестування з 3 предметів на ваш вибір!



Реєстрація на навчання в літній школі



Регистрация на обучение в летней школе



Замовити дзвінок

Заказать звонок

Записаться на урок

Записатися на безкоштовний пробний урок