Як поліпшити свою розмовну англійську поза навчанням: 5 порад

logos-admin

Всі, хто вивчають англійську мову, прагнуть зробити свою розмовну мову красивою і невимушеною. Але для цього вам необхідно не тільки відвідувати курси англійської в Дніпрі, Києві, Одесі, а й практикувати англійську мову в побутових ситуаціях. Дотримуйтесь цих 5 порад:

  1. Говоріть, говоріть і ще раз говоріть. Прагніть практикувати свою мову часто і з якомога більшою кількістю різних людей. Ви вже живете або вчитеся за кордоном? Скористайтеся тисячами носіїв мови в вашому найближчому співтоваристві, наприклад, ваші друзі, їх сім’ї, ваші колеги, однокласники, співробітники в кафе, супермаркеті, поштовому відділенні та інших місцях, які ви відвідуєте. Якщо ви вчитеся в своїй країні, збільште кількість часу практики англійської, зустрічаючись з однокласниками після занять, знаходячи партнера по обміну мовами або приєднуючись до онлайн-спільноти учнів.
  2. Проаналізуйте вашу розмову. Після того, як ваша розмова закінчена, приділіть час роздумам. Як вона пройшла? Як добре її ви зрозуміли? Наскільки комфортно ви себе почували під час діалогу? Ви зустрічали якісь невідомі слова? Просте міркування про це підвищить вашу впевненість в наступний раз, коли ви будете говорити і дасть цільові речі для роботи, наприклад, словниковий запас, який ви не зрозуміли.
  3. Слухайте і читайте. Час занять в репетиторському центрі відмінно підходить для вивчення словникового запасу, але є й інші способи збільшити його: дивитися фільми, слухати музику, радіо і підкасти. Читайте книги, журнали і блоги. При прослуховуванні та читанні знайдіть нові цікаві вирази, сленгові терміни і синоніми, запишіть цей новий матеріал і знайдіть все, що вам не знайоме. Все це дасть вам більше бази, яку ви зможете використовувати наступного разу.
  4. Запишіть свій голос. Ми знаємо, що більшості людей не подобається, коли їх голос записують, але це дійсно дуже корисний спосіб поліпшити вашу мову! Чуючи себе на диктофоні, ви аналізуєте те, чого не розумієте (можливо, ви говорите швидко, коли нервуєте, ковтаєте слова або тихо бурмочете). З іншого боку, ви можете бути приємно здивовані, дізнавшись, що ваша мова набагато краща, ніж ви думали! Щоб отримати більш точну оцінку, віднесіть свій запис вчителю або другу-носію мови і попросіть його дати відгук.
  5. Вивчайте фрази, а не окремі слова. Ще одна порада для підвищення якості вашої розмовної мови – говорити, використовуючи різні фрази, а не окремі слова (ви, ймовірно, робите це весь час на своїй рідній мові). Замість того, щоб автоматично запитувати: «Привіт, як ти сьогодні?», виберіть інші вирази, такі як: «Що трапилося, приятель?», або «Як справи, друже?» Будьте обережні: деякі вирази будуть дуже неформальними і не придатними для деяких ситуацій! Записуйтеся на курси англійської мови в репетиторському центрі “Логос” в Дніпрі, Києві, Одесі.

Освітня діяльність в освітньому холдингу «Логос» ведеться на підставі державної ліцензій №580549 від 06.06.2012 та №580550 від 06.06.2012. (Ліцензія) .

Пройти тест з Української мови

Пройти тест з фізики

Пройти тест з хімії

Пройти тест з Англійської мови

Пройти тест з математики

Записаться на бесплатный пробный урок

Попробовать бесплатно



Записатися до садочка

Спробувати безкоштовно



Обрати подарунок


Експрес-програма на канікулах. Отримайте 30% знижки!



Пройти тест по Английскому языку

Записатися на урок

Пройти тест по Украинскому языку

Пройти тест по математике

Пройти тест по физике

Пройти тест по химии

Даруємо уроки:
при оплаті 50 уроків + 5 у подарунок!



Дарим уроки: при оплате 50 уроков + 5 в подарок!



Получите БЕСПЛАТНОЕ тестирование по 3 предметам на ваш выбор!



Отримайте БЕЗКОШТОВНЕ тестування з 3 предметів на ваш вибір!



Реєстрація на навчання в літній школі



Регистрация на обучение в летней школе



Замовити дзвінок

Заказать звонок

Записаться на урок

Записатися на безкоштовний пробний урок